هر دم از این باغ بری می رسد

24_8404190112_L600.jpg

جه چیزائی که از چه کسائی نمشنویم.
اصلا بیاین اصل خبرو ببینین:

شریف نیوز ـ روز گذشته نخستین یادواره شهدای گمنام و مفقودالاثر جنگ تحمیلی در سالن دعای ندبه بهشت زهرا تهران برگزار شد.
در این مراسم که خبرگزاری فارس گزارشی از آن را منعکس کرده است، سردارسرتیپ صفاری فرمانده نیروی دریای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در سخنانی عجیب و شگفت‌آور مدعی شد، حضرت امیرالمومنین (ع) با برخوردار شدن خانواده‌های شهدا از مزایای ویژه مخالف بوده و در زمان خلافتش برخی امتیازات كه توسط عمر در آن زمان باب شده بود را قطع کرده است.
وی همچنین اظهار داشته است: علت مخالفت علی(ع) با این روش، انحرافی بود كه عده‌ای می‌خواستند در هدف شهدا ایجاد كنند و متاسفانه این شیوه در جامعه كنونی ما نیز پس از انجام جنگ تحمیلی و آغاز دوران سازندگی باب شده است.

 

تبلیغات

جستجو ‌با گوگل

توضیحات


آخرین‌ها


© 2003-2005 All Rights Reserved Shaar.com | Special Thanks: Robo+ He | Valid XHTML+ CSS | Feed: Atom, RSS 1.0, RSS 2.0, RSD